Naslovna Društvo KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

0

Selo Dolac, na više lokacija. Nastalo je više kvarova na vodovodnoj mreži u selu Dolac (kod mosta levo, kod groblja,“Božin tor“). Zbog intervencije na saniranju oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje sela Dolac.

Selo Hum, na više lokacija.

Voda curi na više lokacija, potrebno je raskopavanje prema groblju, u ulicama Braće Jerković i Danila Price. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u selu Hum.

Selo Sečanica, novi kvar.

Došlo je do nove havarije, neposredno pored prethodne. Zbog nastavka radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje sela Sečanica.

Ulica Obilićev Venac br. 84.

Kvar na priključnoj vezi, korisnik ima slab pritisak vode u ulici Obilićev Venac kod broja 21. Zbog intervencije na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu ulice Obilićev Venac blizu mesta havarije.

Selo Gabrovac, Ulica Prvomajska br. 35.

Voda na trotoaru, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci kvara na uličnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prvomajskoj ulici.

Ulice Sedmog jula i Strahinjića Bana.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u ulici Sedmog jula zbog radova na rekonstrukciji hotela“Park“. Zbog složenog kvara, intervencija će potrajati više dana i za to vreme korisnici u zgradi Nišavskog okruga i tržnom centru“Ambasador“u ulici Strahinjića Bana su snabdeveni tehničkom vodom, koja nije za piće!

Novim saopštenjem obavestićemo korisnike kada je popravljen kvar i vraćen sistem u redovno vodosnabdevanje, konkretno kada će moći da konzumiraju laboratorijski proverenu vodu za piće!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde