Naslovna Niš Formirane Skupštine u gradskim opštinama

Formirane Skupštine u gradskim opštinama

0
Niš
Svih pet gradskih opština u Nišu održale su konstitutivne sednice na kojima su obornici potvrditi svoje mandate polaganjem zakletve i izabrani su predsednici skupština opština, njihovi zamenici i sekretari.  Srpska napredna stranka osvojila je većinu u niiškim opštinama.

Nikola Božić, diplomirani ekonomista, je izabran za predsednika Skupstine Gradske opštine Palilula, a  Jovica Damjanović, diplomirani pravnik, je postavljen za sekretara Skupstine.

I Pantelej dobio novu Skupštinu. Za predsednika Skupštine izabran je Saša Novićević. Za sekretara Skupštine izabrana je Marija Milijić Stanković.

Vladmila Bojanić novi je predsednik Skupštine opštine Medijana.  Ona je bila i prva sa liste SNS u ovoj opštini. 

U Gradskoj opštini Crveni krst  za predsednika Skupštine opštine izabran je Dragan Stanković koji je i do sada bio na tom mestu, a za sekretara je izabrana Danijela Milićević.

Skupštine gradskih opština su održane u uslovima u kojima su potpuno ispoštovene sve mere prevencije epidemije kovid. Kako bi se ispoštovale propisane mere fizičke udaljenosti sednica Skupštine u Medijani je održana u Sali Regionalnog centra za obrazovanje zaposlenih u prosveti, a u Crvenom krstu je sednica održana na otvorenom.

Predsednici opština biraće se za deset dana.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde