Naslovna Društvo Borci razgovarali sa gradonačelnikom

Borci razgovarali sa gradonačelnikom

0

Gradonačelnik Darko Bulatović sa saradnicima primio grupu bivših članova i rukovodilaca Udruženja boraca „Jedinstveni gvozdeni puk“ koji su  ispred gradske kuće zahtevali sastanak kako bi izložili aktuelne teme vezane za rad udruženja. Borci su mu se obratili za pomoć radi ostvarivanja svojih prava.

Gradonačelnik Bulatović je pozvao nadležne organe da pomognu u procesuiranju formalnih zahteva Udruženja.
Borci su izrazili veliku zahvalnost Gradonačelniku za uložene napore u sagledavanju ove kategorije građana i nastavku realizacije benefita za subvencije u plaćanju komunalnih usluga i izradi socijalnih karata. Reč je o kontinuiranoj realizaciji ovog prava. Borci koji do sada nisu aplicirali  to mogu učiniti u svim uslužnim centrima.

Kako bi im u tome Gradonačelnik pomogao nužno je da sva udruženja jedinstveno izraze svoje stavove što je ovom prilikom i prihvaćeno od strane njihovih predstavnika koji su ponudili i svoju organizacionu pomoć u implementaciji prava, ali i informisanju kategorije građana kojoj pripadaju.

Gradonačelnik je obećao i da će ubuduće, jednom mesečno, sa većnicom Tijanom Đorđević-Ilić organizovati prijem za članove  biračkih udruženja radi kontinuiranog praćenja i rešavanja njihovih aktuelnih pitanja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde