Naslovna Društvo Beograd najveće žarište virusa u Srbiji, zatim Niš i Valjevo

Beograd najveće žarište virusa u Srbiji, zatim Niš i Valjevo

0

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Beograd je najveće zarište virusa korona, a zatim Niš i Valjevo i najavio da će država gledati da uskoro izađe s novim merama za ta tri grada.

Vučić je izjavio je da će danas prvi put broj zaraženih korona virusom u Srbiji biti dramatično veći zbog većeg broja testiranih građana.

On je kazao da je od juče testirano više od 260 osoba i da će u toku dana biti testirano oko 500 građana.

„Za Srbiji nisu problem testovi za korona virus, već je pitanje koliko testova mogu da iznesu laboratorije.Sa ekspertima iz Kine dogovoreno je da se postavi jedna velika laboratorija, u kojoj će moći da se uradi 2.000 testova dnevno“, rekao je Vučić.

On je pozvao penzionere da ne izlaze napolje i ocenio da je predlog SzS da se omogući penzionerima da šetaju jedan sat dnevno vrlo neodgovoran.

„Molim penzionere dan ne izlaze nigde i da ne slušaju ničije predloge. Neću nijednu reč da kažem, ali ako dragi penzioneri poslušate te predloge neće nam biti dovoljni kompletno Lešće, Novog groblje, Centralno i Bežanijsko groblje, biće malo groblja da primi sve nas, ako se takvi savetu budu slušali“, poručio je Vučić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde