Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

POPRAVKA KVAROVA U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Deveti maj, u Zelenoj ulici, i u novoj ulici (prilazu) Julijana Đepona. Zbog osposobljavanja deoničnog ventila i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Zelenoj, Julijana Đepona, i okolnim ulicama.

RADOVI NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u Grobljanskoj ulici, kod broja 21. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Grobljanskoj ulici. Izvodiće se radovi i u Hajduk Veljkovoj ulici bez prekida u snabdevanju vodom.

POPRAVKA KVARA U ULICI JOSIPA SLAVENSKOG

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Josipa Slavenskog, kod broja 21. Zbog zamene priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Josipa Slavenskog.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku dana izvodiće se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u ulicama: Beogradskoj 10, Vinaverovoj 48, u naselju Branko Bjegović – u ul. Obodinskoj 7a, u naselju Dolac i selu Divljana. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde