Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

RADOVI NA PROSTORU GORNjEG I DONjEG MATEJEVCA

Voda na površini u Donjem i Gornjem Matejevcu. U Donjem Matejevcu nužni su iskopi ispred “Kolomace“ ulica levo i u ul. Trg Kralja Aleksandra, kod broja 95. Potrebna je intervencija i u Gornjem Matejevcu. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Donjeg i Gornjeg Matejevca.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Ivana Gorana Kovačića, kod broja 32. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ivana Gorana Kovačića.

POPRAVKA VEZE U ULICI ZDRAVKE VUČKOVIĆ

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Zdravke Vučković, kod broja 29. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zdravke Vučković.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, nastavlja se osposobljavanje prvih ventila u naselju Deveti maj – ul. Zorana Cige Stojanovića 23 i 56, ul. Zelena 17, ul. Topličkog partizanskog odreda. Popravke u šahtama obavljaće se po selima: Donja Trnava, Mezgraja, Trupale, i na Mramorskom brdu, na više adresa. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde