Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

KVAR NA VEZI NA UGLU ULICA GRČKOG PRIJATELjSTVA I NIKOLAJA VELIMIROVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Grčkog prijateljstva i Nikolaja Velimirovića, kod osnovne škole“Čegar“. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Grčkog prijateljstva i Nikolaja Velimirovića.

RADOVI NA MREŽI U DOBROVOLjAČKOJ ULICI

Voda curi na hidrantu, potreban je iskop u naselju Branko Bjegović, u Dobrovoljačkoj ulici, kod broja 17. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Dobrovoljačkoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U GORIČKOJ ULICI

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Goričkoj ulici, kod broja 69. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid do 15 sati u Goričkoj ulici.

KVAR NA VEZI U NOBELOVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Nobelovoj ulici, kod broja 2. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Nobelovoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U SELIM KRUPAC, DOLAC I REKA CRVENICA

Voda puni šahte, nastavlja se osposobljavanje prvih ventila u selima Krupac – Dolac – Reka Crvenica, na više adresa. Popravke u šahtama obavljaće se i u Jelašnici, u ul. Kralja Milana. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde