Naslovna Društvo Kampanja – Sportom do tolerancije i dijaloga 20.01.2015 od 13h

Kampanja – Sportom do tolerancije i dijaloga 20.01.2015 od 13h

0

Kancelarija za mlade GO Medijana u saradnji sa regionalnim timom Kampanje za borbu protiv govora mržnje na internetu iz Niša I UG OMLADINSKI CENTAR EUNI, organizuje radionicu Sportom do tolerancije I dijaloga.

Projekat sprovodi UG Razvojni centar za mlade iz Beograda, uz podršku Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope. Ideja projekta je da otvori temu u javnosti i snažno istakne potrebu da sportski radnici budu pre svega pedagozi i edukatori. Projekat “Sportom do tolerancije i dijaloga”fokus stavljana sportske radnike, trenere i administratore u sportu koji rade sa decom i mladima, sa željom da istakne njihovu obrazovnu i pedagošku ulogu u životu mladih i podstakne ih da intenzivnije promovišu pozitivne društvene vrednosti – toleranciju, kulturu dijaloga i nenasilnu komunikaciju, fer plej i suzbijanje govora mržnje. Ideja projekta je da otvori temu u javnosti i snažno istakne potrebu da sportski radnici budu pre svega pedagozi i edukatori. Zato nastoji da obuči mrežu sportskih radnika koja bi znanja stečena na inicijalnom treningu prenosila dalje.

U prostorijama KZM Medijana, 9. Brigade bb 20.januara 2015. održaćemo radionicu,
od 13:00 do 14:30 časova, u okviru radionice predstavnik iz Niša prezentovaće ciljeve I značaj projekta Sportom do tolerancije I dijaloga, biće prikazan kratko-metražni film, kao I predstavljanje projekta Kampanja za borbu protiv govora mržnje na internetu Republike Srbije.

Učestvovanjem u okviru radionice daćete doprinos u realizaciji važnog projekta za decu I mlade u našem gradu I regionu, podržanog od strane Saveta Evrope.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti :

Marini Mladenović – regionalnom koordinatoru Kampanje za borbu protiv govora mržnje na internetu Republike Srbije – marinamladenovic0@gmail.com

Mladenu Savić – koordinatoru KZM Medijana i sportskom predstavniku iz Niša u okviru implementacije projekta – kzm.medijana@yahoo.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde