Naslovna Društvo Poziv za javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu za 2023. godinu

Poziv za javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu za 2023. godinu

0

U Gradskoj kući 07.12.2022. godine u 18.00 sati biće održana javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu. U javnoj raspravi mogu da učestvuju sva zainteresovana lica, predstavnici udruženja građana, nevladinih organizacija, institucija, stručna i ostala javnost i predstavnici medija.

Gradsko veće Grada Niša organizuje i sprovodi javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu koji je pripremila Gradska uprava za finansije.

Javna rasprava organizuje se radi prikupljanja predloga, sugestija i mišljenja građana, predstavnika udruženja građana, nevladinih organizacija, stručne i celokupne javnosti.

Nacrt odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu biće objavljen na zvaničnoj internet stranici Grada Niša www.ni.rs.

Pozivaju se zainteresovani građani, predstavnici udruženja građana, nevladinih organizacija, institucije, stručna i ostala javnost i predstavnici medija da podnesu predloge, sugestije i mišljenja o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša, putem mejla: UF.Info@gu.ni.rs ili neposredno u pisanom obliku na šalteru Gradske uprave za finansije, Niš, ulica Nikole Pašića br. 24, do 07.12.2022. godine, do 15,00 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde