Naslovna Društvo Dragana Sotirovski predsedavajuća Klubom gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem i...

Dragana Sotirovski predsedavajuća Klubom gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem i u naredne dve godine

0
Dragana Sotirovski foto; Grad Niš

Dragana Sotirovski gradonačelnica Niša izabrana je da bude predsedavajuća Klubom gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem i u naredne dve godine.

Ona je na svom fb profilu objavila da ovom odlukom ona i ostali izabrani ojačavaju svoje lokalne samouprave kako bismo uvećali budžete i tako brže razvijali krajeve Srbije iz kojih dolazimo.

Odluka da budem predsedavajuća Klubom gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem i u naredne dve godine obeležila je ovu radnu nedelju. Moj zamenik biće gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić, a članovi Predsedništva takođe kolege, gradonačelnici Leskovca, Kragujevca i Požarevca, Goran Cvetanović, Nikola Dašić i Saša Pavlović. Usvojili smo novi Poslovnik o radu Kluba gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem kojim je prvi put uvedena funkcija zamenika predsedavajućeg. Ovim zajedno sa NALED-om ojačavamo svoje lokalne samouprave kako bismo uvećali budžete i tako brže razvijali krajeve Srbije iz kojih dolazimo izjavila je Dragana Sotirovski.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde