Naslovna Društvo Ivica Dačić održao sastanak sa rukovodstvom odbora Topličkog i Nišavskog okruga povodom...

Ivica Dačić održao sastanak sa rukovodstvom odbora Topličkog i Nišavskog okruga povodom predstojećih izbora

0
Tončev Dačić Ranković foto: GP018

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić održao je juče u hotelu „New City“ u Nišu sastanak sa rukovodstvom gradskih i opštinskih odbora iz Topličkog i Nišavskog okruga, povodom izbora koji će se održati u Republici Srbiji.

Dačić je istakao da posetom Nišu i Leskovcu danas praktično završava sastanke sa odborima SPS-a.

Ivica Dačić foto: GP018

„Kao predsednik Socijalističke partije Srbije, doneo sam odluku da obiđem sve opštinske, okružne, gradske i pokrajinske odbore Socijalističke partije Srbije, u cilju što bolje pripreme za predstojeće izbore. Danas praktično, boravkom u Leskovcu i ovde u Nišu ću završiti taj obilazak. Pre svega u cilju razgovora želeo sam da čujem predstavnike svih opština u Srbiji, i o aktuelnoj političkoj situaciji, i o stanju u našoj organizaciji, i adekvatnim pripremama pred predstojeće izbore. U Leskovcu su bili predstavnici Jablaničkog, Pčinjskog i Pirotskog okruga, a ovde će danas biti predstavnici Nišavskog i Topličkog okruga”, izjavio je Dačić, pa poručio:

“Socijalistička partija Srbije je na jugu uvek imala veliku podršku i tu su bili okruzi gde smo imali u proseku najbolje rezultate u Srbiji. Naravno da mi očekujemo dobar rezultat i na ovim izborima.”

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde