Naslovna Društvo ŠTAB ZIMSKE SLUŽBE NIŠ: Najviše problema oko Popovca, Vrtišta, Trupala i Mezgraje

ŠTAB ZIMSKE SLUŽBE NIŠ: Najviše problema oko Popovca, Vrtišta, Trupala i Mezgraje

0
Nenad Stanković Bratislav Vučković foto: GP018

U toku proteklog dana ekipe ekipe Zimske službe imale su više posla nego ranije, a od ranih jutarnjih sati na terenu je bilo 13 ekipa. Javni prevoz saobraćao je uobičajeno, a jedino su bile skraćene pojedine linije u višim delovima grada.

Nenad Stanković, komandant Štaba zimske službe Niš, apeluje na građane da pomere parkirana vozila kako bi mogle da se očiste i ulice trećeg, četvrtog i petog prioriteta, zato što vozila Zimske službe često ne mogu da prođu.

Nenad Stanković foto: GP018

„Što se tiče prigradskih naselja i noćas smo imali intervencije u Kravlju i Berbatovu, a od jutros imamo problema na potezu Popovca, Vrtišta, Trupala, Mezgraje i Sečanice zbog toga što u tom delu duva jak vetar i stvara nanose“, ističe Stanković.

Na ovim deonicama juče se zaglavilo nekoliko autobusa na prigradskim linijama.

„Putari su izašli u susret našim sugrađanima da ih izvuku, tako da još uvek pet ekipa intenzivno radi na prigradskom području, tri građevinske mašine rade na potezu oko Popovca, Trupala, Mezgraje i Sečanice tako da se nadam da ćemo normalizovati saobraćaj u toku dana“, objašnjava komandant Štaba zimske službe Niš.

Juče je u toku noći na puteve bačeno oko 60 tona soli.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde