Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Kralja Milutina, kod broja 6. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kralja Milutina, i moguć prekid u okolnim ulicama: Ljutice Bogdana i delu Čarenske.

Naselje Gornji Matejevac, ulica Milana Toplice bb

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u naselju Gornji Matejevac, u ulici Milana Toplice bb. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milana Toplice, i moguć prekid u okolnim ulicama: Oblačića Rada, Padinskoj, delu Matejevačkog puta.

Niška Banja, ugao ulica Carigradske i Nušićeve

Voda na ulici, potreban je iskop u Niškoj Banji, u naselju Ženeva, na uglu ulica Carigradske i Nušićeve. Zbog osposobljavanja deoničnog zatvarača biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Carigradskoj i moguć prekid u ulicama: Milana Obrenovića, Koritničkoj, Mihajla Lalića, Teslinoj, delu Cara Konstantina u naselju Ženeva.

Selo Vrtište, ulica Kajmakčalanska

Voda na površini, potreban je iskop u selu Vrtište, u ulici Kajmačalanskoj. Usled intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kajmakčalanskoj, i moguć prekid u selu Vrtište.

Ulica Zlatka Balokovića br. 16

Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Zlatka Balokovića, kod broja 16. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi i moguć prekid u ulici Zlatka Balokovića.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde