Naslovna Društvo Dobitnica nagrade doktora Miodrag Lazić Anđela Milošević

Dobitnica nagrade doktora Miodrag Lazić Anđela Milošević

0

Danas je vrlo emotivan dan, danas bismo slavili mom ocu rođendan i velika mi je čast što sam danas ovde sa vama i što je ova značajna nagrada ponela njegovo ime. On bi bio presrećan kad bi znao da će od danas najbolji student medicinskog fakulteta dobiti nagradu Miodrag Lazić. Čestitam Jeleni Milošević i želim joj puno sreće u daljem radu rekla je ćerga dr. Miodraga Lazića Nina Vujošević.

Velika mi je šast što sam dobila nagradu dr Lazića, upravo zbog njegovog dugogodišnjeg, besprekornog rada, ugleda i plemenitosti. Ovo je samo podsticaj da nastavim da radim i da se trudim na polju profesionalnog usavršavanja ali i ličnog razvoja. Planiram da nastavim sa postdiplomski studijama u Nišu. Nije mi bilo teško da imam sve desetke pošto sam upisala ono što sam zaista volela i sve mi je pružalo zadovoljstvo. Naravno da je veliki značaj i velika čast jer pokazuje da se sav taj trud na fakultetu isplati, ali i velika podrška da se nastavi sa usavršavanjem rekla je dobitnica nagrade Anđela Milošević.

Što se tiče gradske opštine Medijana mi imamo fond Sveta Petka, pored 10 studenata koje finansiramo na mesečnom nivou imamo i nagradni fond i to praktikujemo svake godine. Konkurs za talente će biti u oktobru tako da pozivam naše talentovane učenike i studente da se jave kako bismo dodelili nagradu od 30 000 dinara a svi studenti koji imaju prosek preko 9 na teritoriji gradske opštine Medijana da se prijave kod nas kako bismo mogli da im dodelimo stipendije. Na ovaj način pomažemo studentima ali se trudimo i da ih zadržimo u našoj zemlji jer su nam neophodni kadrovi, pogotovu oni koji završavaju sa najvišim ocenama. Biće radnih mesta za kvalitetne kadrove reklo je predsednik gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde