Naslovna Društvo 25 zgrada bez struje u podstanicama za grejanje

25 zgrada bez struje u podstanicama za grejanje

0

U ovom trenutku, u 25 stambenih zgrada u Nišu isključene su podstanice za grejanje zbog dugovanja za struju, što praktično znači da bi radijatori u stanovima bili hladni i kada bi bilo ,,pušteno’’ centralno grejanje.

Iz niškog ,,Jugoistoka’’ obaveštavaju građane da će od sutra početi da šalju opomene pred isključenje svim domaćinstvima čiji je dug veći od 5000 dinara.

Spisak objekata sa isključenim toplotnim podstanicama može da se nadje na sajtu Gradske toplane, a PD ,,Jugoistok’’ i ovo preduzeće apeluju na skupstine stanara da se organizuju i sakupe novac, jer ne postoji način da postrojenja budu vraćena na mrežu, dok se ne izmire dugovanja ,,EPS snabdevanju’’.

Pavlović dodaje da obaveštenja koja će od sutra stizati na kućne adrese Nišlija čiji dug premašuje 5000 dinara, ne predstavljaju pretnju već podsećanje na obavezu da bi za isporučenu robu, u ovom slučaju električnu energiju, račun trebalo platiti. Govoreći o kradji struje, Pavlović najavljuje još ozbiljnije provere sumnjivih domaćinstava, podsećajući kupce da su po zakonu u obavezi da predstavnicima elektrodistribucije omoguće pristup mernom mestu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde