Naslovna Niš Petorica niških žandarma biće otpušteni iz policije i krivično gonjeni  

Petorica niških žandarma biće otpušteni iz policije i krivično gonjeni  

0

Istraga o incidentu na Paradi ponosa je završena. Ustanovljeno je da su niški žandarmi prekoračili svoja ovlašćenja kada su pretukli Andreja Vučića, Predraga Malog i dvojicu pripadnika “Kobri”, prenosi Tanjug. Istraga o incidentu na Paradi ponosa pokazala je da su pripadnici niškog odreda Žandarmerije pretukli Andreja Vučića, Predraga Malog i dvojicu pripadnika „Kobri“. 

Petorica niških žandarma koji su odmah nakon objavljivanja snimka incidenta identifikovani biće otpušteni iz policije i krivično gonjeni, a o sudbini komandanta Žandarmerije generala Milenka Božovića odlučiće se narednih dana, pišu Naše novine.

Petorica suspendovanih pripadnika niškog odreda Žandarmerije saslušni su u istrazi koju su zajendički vodili MUP, Vojnobezbednosna agencija i BIA.

Pozivajući se na izvor blizak istrazi list piše da je pošto su pregledani snimci, saslušani učesnici događaja i preslušani telefonski razgovori utvrđeno je da su niški žandarmi prekoračili svoja ovlašćenja.

Izvor lista navodi da će svi dokazi zajedno sa izveštajem koji su napravile sve tri službe u narednim danima biti predati tužilaštvu i da ima elementa da tužilac pokrene postupak po službenoj dužnosti.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde