Naslovna Društvo Dan inteligencije

Dan inteligencije

0

U nedelju, 5. oktobra u Nišu se održava testiranje koeficijenta inteligencije u okviru akcije Dan inteligencije (Intelligence day) Mense Srbije. Ova akcija se na inicijativu Mense Internacional već nekoliko godina sprovodi u brojnim zemljama širom sveta. Tokom trajanja Dana inteligencije biće obavljena testiranja u 19 gradova u Srbiji. Cilj akcije je da se skrene pažnja na intelektualni potencijal koji postoji u svakoj sredni, a koji može doprineti razvoju društva u celini.

Testiranje će biti održano u prostorijama gimnazije « Bora Stanković », Vožda Karađorđa 27  (ustanova, ulica i broj) u terminu od 10 časova. Prijave se primaju na mestu testiranja 30 minuta ranije.

Tokom akcije Dan inteligencije, cene testiranja su povoljnije od cena u redovnim terminima testiranja i iznose: 900 dinara za zaposlene i 600 dinara za studente, učenike, penzionere i nezaposlene.

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji su navršili 17 godina i koji u prethodnih godinu dana nisu izlazili na Mensin test. Više detalja na:

www.mensa.rs

Info služba Mense

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde