Naslovna Društvo Organizacija „Štek House“ raspisuje konkurs za nove članove tima

Organizacija „Štek House“ raspisuje konkurs za nove članove tima

0

Četvrti put za redom Štek House iz Niša otvara vrata svim zainteresovanim mladim ljudima od 18 do 30 godina da postanu deo tima ove organizacije . Konkurs za nove članove je otvoren od 1. do 15. februara  2020.godine u ponoć. 

Svi zainteresovani mladi ljudi koji žele da svoje ideje na temu društvenog aktivizma, kulture, zaštite životne sredine, edukacije vršnjaka i mnoge druge pretoče u delo ali i da nauče kako se to radi, mogu se prijaviti putem online formulara.

Sve informacije i odgovore na dodatna pitanja mogu se dobiti putem mail-a  shtekhouse@gmail.com ili putem zvanične fb stranice Štek House-a.

Shtek omladinske razmene

Organizacija Štek House postoji od 2015.godine i predstavlja svojevrsnu multidisciplinarnu platformu sa ciljem unapređenja života mladih, podrške u realizaciji njihovih ideja, spajanje edukativne, kulturne, ekološke, stvaraličke ali i komercijalne aktivnosti. 

Bavi se organizacijom izložbi, tribina, predavanja, radionica, promocija, koncerata i edukativnih programa. Takođe se zalaže za umrežavanje mladih iz Niša sa mladima iz drugih gradova ali i državama u okruženju u cilju podizanja svesti i zagovaranja dijaloga na različite teme koje predstavljaju problem mladih na Balkanu. „Štek House“ promoviše pozitivnost, kreativnost, humanost, volonterizam, mlade i talentovane ljude.    

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde