Naslovna Društvo Sve učestaliji napadi na radnike gradske čistoće  

Sve učestaliji napadi na radnike gradske čistoće  

0

Ukoliko građani imaju primedbe na rad radnika JKP „Mediana“, mogu se obartiti rukovodstvu ovog preduzeća koje će problem sagledati i rešiti, izjavio je direktor Bratislav Vučković povodom sve učestalijih napada na radnike gradske čistoće. Prema njegovim rečima te napade treba saseći u korenu, pogotovu zbog toga što se u redovima ovog preduzeća od pre mesec dana nalaze i osuđenici iz Kazneno popravnog zavoda.

Iako su, kako kažu iz JKP „Mediana“, građani prema njima uglavnom korektni, neretko se dešava da na terenu dolazi do nemilih scena. Zaposleni u gradskoj čistoći su često izloženi uvredama i omalovažavanju, koji ponekad dovedu i do fizičkih obračuna, kažu u „Mediani“.

„Mediana“ je o napadima obavestila nadležne službe i istraga je u toku. Oni podsećaju da je najbolje da se građani, ukoliko imaju primedbe na radnike gradske čistoće, direktno obrate rukovodstvu ovog preduzeća.

Podsećamo, osuđenici iz Kazneno popravnog zavoda pomažu radnicima „Mediane“ već više od mesec dana. Korist je, kažu nadležni, obostrana, jer je radno angažovanje važno za rehabilitaciju zatvorenika, dok  za „Medianu“ to predstavlja značajnu pomoć.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde