Naslovna Društvo „Gastro-turistička olimpijada“ od 23. do 25. avgusta

„Gastro-turistička olimpijada“ od 23. do 25. avgusta

0

U Nišu će od 23. do 25. avgusta biti održana prva “Gastro-turistička olimpijada“. Takmičari iz zemlje i inostranstva će se nadmetati u spremanju različitih specijaliteta, a oni koji žele moći će da pokažu svoje veštine iz oblasti hotelijerstva i turizmologije.

Niš će biti domaćin gastronomima, hotelijerima i turizmolozima iz različitih krajeva jugoistočne Evrope. Cilj manifestacije „Gastro-turistička olimpijada“ je formiranje ugostiteljsko-turističke ponude i jačanje regionalne saradnje, kažu organizatori.

Oni koji žele da pokažu svoje veštine iz oblasti gastronomije, hotelijerstva i turizma moći će da se prijave na ovo takmičenje.

Pored takmičenja, posetioci će moći da pogledaju i prezentacije specijaliteta nacionalnih kuhinja zemalja učesnica, ali i da prisustvuju raznim edukacijama. Organizator ove jedinstvene manifestacije je Udruženje ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša, koje je u poslednjih nekoliko godina na brojnim domaćim i takmičenjima u inostranstvu postiglo vanredno dobre rezultate.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde