Naslovna Društvo U Gabrovcu počela rekonstrukcija vodovodne mreže

U Gabrovcu počela rekonstrukcija vodovodne mreže

0

U selu Gabrovac je nakon višemesečnih pregovora meštana i JKP „Naissus“ počela rekonstrukcija vodovodne mreže. Time će, kažu nadležni, biti rešen problem vodosnabdevanja za 250 kuća. Predsednik GO „Palilula“ Boban Džunić najavljuje da će ovaj problem uskoro biti rešen i u drugim okolnim selima.

Nakon višemesečnih pregovara između Saveta građana i rukovodstva JKP „Naissus“ uz medijaciju gradske opštine Palilula – dogovor o uslovima korišćenja gradskog vodovoda je napokon postignut, pa je počela rekonstrukcija vodovodne mreže. Ugovor je do sada potpisan sa stanarima 150 kuća, a očekuje se da u skoroj budućnosti to učini još 100.

Meštani Gabrovca kažu da im je drago što je ovaj problem napokon rešen i što će uskoro dobiti, kako kažu, zdravu pijeću vodu. Kako je dogovoreno, cena priključka biće oko 24.000 dinara po kući.

Zamenik direktora JKP „Naissus“ Dragoslav Marković ne očekuje veće probleme pri realizaciji radova u narednom periodu i, kako kaže, sav posao trebalo bi da bude završen do 1. oktobra.

Predsednik Džunić dodaje da je ovo dobar primer saradnje opštine i Saveta građana i najavljuje da bi problem oko vodosnabdevanja uskoro trebalo da bude rešen i u Berbatovu, Krušcu i selima u moravskom delu koja pripadaju teritoriji ove opštine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde