Naslovna Hronika Uhapšeni J.P.(1993) iz Niša, P.P.(1990) i S.V.(1985) iz Jagodine, zbog sumnje da...

Uhapšeni J.P.(1993) iz Niša, P.P.(1990) i S.V.(1985) iz Jagodine, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa

0
Policija
Policija

Intezivnim operativnim radom, niška policija je uhapsila J. P.(1993) iz Niša, P. P.(1990) iz Jagodine i S. V.(1985) iz Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa i određena im je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Osumnjičeni se terete da su u subotu, u toku noći, obili drakstor u Gornjoj Vrežini, odakle su otuđili veću količinu cigareta i druge predmete, ukupne vrednosti oko 250.000 dinara.

Po isteku zadržavanja, osumnjičeni će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo u Nišu.

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, uhapsili su N. Đ.(1991) iz okoline Paraćina, M. T. (1975) iz Pirota i M. R.(1978) iz Babušnice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevara i određena im je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Osumnjičeni se terete, da su u toku jučerašnjeg dana, u ekspozituri Rajfajzen banke u Nišu, na osnovu falsifikovane dokumentacije, tačnije naloga za prenos, preneli sa računa firme „Petrol“ DOO Beograd novac, u ukupnom iznosu od 450.000 dinara, na račun četvrtog fizičkog lica, sa čijeg računa su pokušali da podignu navedeni novac, ali su brzom intervencijom policije sprečeni u svojoj nameri.

Takođe, utvrđeno je da je za M. R. od strane Policijske uprave u Leskovcu, izdata centralna poternica za hapšenje, zbog izvršenih krivičnih dela iz oblasti privrede. 

Po isteku zadržavanja, osumnjičeni će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo u Nišu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde