Naslovna Društvo RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI PRIKLjUČENjE NOVOG KORISNIKA trajanje radova od...

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI PRIKLjUČENjE NOVOG KORISNIKA trajanje radova od 8 do 15 sati

0

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Vase Čarapića. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Šumatovačkoj ulici. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Ulici Stojana Andrića br. 45. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na priključnoj vezi u naselju Brzi Brod, Ulica Slađana Stanković br. 2. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnike u ovoj ulici, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Novom Selu, Ulica Pasjačkih partizana. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnike u ovoj ulici, do 15 sati

Danas 27. 11. ekipe JKP “Naissus“ rade na priključenju novog korisnika u Ulici vojvode Putnika za stambeni objekat „Novi Niš“. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u Ulici vojvode Putnika od Apelacionog suda, kao i u okolnim ulicama Rudnička, Gavrila Principa …, do 15 sati.

Do okončanja radova, za korisnike koji će biti bez vode, obezbeđene su dve cisterne sa vodom za piće.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde