Naslovna Društvo ŠKODA KAROQ – VOŽNJA NA DRUGAČIJI NAČIN

ŠKODA KAROQ – VOŽNJA NA DRUGAČIJI NAČIN

0

Gradski Portal 018 – 13.06.2018

U potrazi ste za novim automobilom? Želite pouzdan, siguran, ali i atraktivan model? ŠKODA KAROQ je pravi automobil za vas.

Sportski terenac sa karakterom, kod koga su farovi visoko postavljenji, zajedno sa maskom hladnjaka daju utisak snage i samopouzdanja, čime ceo model obiluje. Model Karoq pruža dovoljno prostora kako za vas i vašu porodicu, tako i za vaše prijatelje, hobi, posao, putovanja i rekreaciju. Prostoran prtljažnjik koji je najveći u klasi sa zapreminom od 521 litar, koji se supuštanjem zadnjeg naslona proširuje na 1.630 litara prostora vam je na raspolaganju. Sa druge strane, odlična sinhronizacija devet vazdušnih jastuka sa automatskim zatezačima pojaseva i zaštitom za glavu putnika, štiti vozača i putnike od povreda. Takođe, u sličaju opasnosti od sudara sistem proaktivno zateže sigurnosne pojaseve, ali i zatvara sve otvorene prozore kako bi se posledice svele na minimum.

Škoda automobili pružaju i pametna rešenja za svakodnevnicu, tako da je u automobilu moguće bežično punjenje telefona. Naslon za ruke sa držačem pića, mesta za odlaganje, virtualna pedala, sklopiva kuka za vuču, držač za tablet su samo od nekih pametnih rešenja koja se nude.

Svog novog “ljubimca” možete naći u Auto Čačak Prometu u Nišu, na Vizantijskom Bulevaru bb. Pozivamo vas da kod nas testirate model Karoq, svakog radnog dana od 8h do 16h, ali i pogledate ostale modele u ponudi. Na ovoj adresi se pružaju i usluge celokupnog servisranja automobila.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde