Naslovna Društvo Pete “Daske humanosti” u Nišu

Pete “Daske humanosti” u Nišu

0

Gradski Portal 018 – 21.05.2018

Kao i prethodne četiri godine, proleće i JCI Niš donose nam Daske humanosti – projekat koji pretenduje da postane tradicija i jedna od glavnih uporišnih tačaka ove organizacije. Pete “Daske humanosti” biće održane u utorak, 29. maja u Lutkarskom pozorištu u Nišu, čime će kulturno podneblje našeg grada biti dodatno oplemenjeno.

Kako im samo ime kaže, Daske su projekat humanitarnog karaktera – a sva prikupljena sredstva od prodaje karata biće usmerena za opremanje Ginekološko – akušerske klinike u Nišu. Na repertoaru će se ove godine naći čak dve predstave u izvedbi glumaca Akademskog pozorišta SKC iz Niša, raznolike, gotovo potpuno kontrastrirane tematike. Na ovaj način, teži se odgovoriti istančanosti gotovo svačijeg ukusa.

Od 19 časova, u predstavi “Pljačka trećeg maja” gledaćemo kako inspektor Gvozden pokušava da odgonetne nerešeni slučaj pljačke banke, dok će se od 21.00 aplaudirati glumicama iz humorističkog komada “Sve o ženama”, koji prati život žene u savremenom dobu kroz različite životne segmente i različita životna doba.

Cena karte za jednu predstavu iznosi 350 din, a u toku nedelje karte će biti u prodaji u Clock travel-u, Distriktu i Retro baru na Bulevaru. Stoga, u svojim kalendarima plavom bojom, bojom JCI-a pažljivo zaokružite ovaj dan posvećen što bezbrižnijem detinjstvu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde