Naslovna Društvo Najluksuzniji Škoda modeli dostupni po akcijskim cenama

Najluksuzniji Škoda modeli dostupni po akcijskim cenama

0

Gradski Portal 018 – 15.05.2018

Odaberite svoju novu Škodu u Nišu, u Auto Čačak Prometu na adresi Vizantijski bulevar bb. Top model brenda Škoda revoluciranog dizajna, vrhunskog komfora i sa inovativnim mogućnostima online povezivanja, Škoda Superb, je dostupan po ceni od 22.900 eura. Paket opreme koji obuhvata ovu cenu, između ostalog uključuje i trozonski klima uređaj, zadnje parking senzore, vozačevo i suvozačevo sedište sa lumbalnom podrškom, kao i Cruise control sa speedimiterom.

Ukoliko tražite automobil koji je idealan za duža putovanja, najbolji izbor jeste Škoda Octavia. Automobil koji predstavlja klasu za sebe je dostupan po ceni već od 16.500 eura. Trokraki kožni servo volan podesiv u dve ose, comfort telefoniranje i kontrola pri vožnji u brdima jesu samo deo paketa opreme koji je ukljucen u cenu.

Pozivamo Vas da kod nas probate ova dva modela, svakog radnog dana od 8h do 16h, ali i pogeldate ostale modele Škoda automobila. Naša adresa je Vizantijski bulevar bb a kod nas  se pružaju i usluge celokupnog servisranja automobila.

Auto Čačak Promet

Vizantijski bulevar bb

Salon – 018/ 514 448

Servis – 018 / 544 449

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde