Naslovna Društvo Svetski IT predavači na sajmu i konferenciji u Nišu!

Svetski IT predavači na sajmu i konferenciji u Nišu!

0

Gradski  Portal 018 – 16.04.2018

Neprofitna organizacija „ITKonekt“ u saradnji sa Gradom i humanitarnom organizacijom „Nađi Raula“, organizuje konferenciju i sajam zapošljavanja ITKonekt – Niš. U prilogu Vam dostavljam detaljnu agendu sa svim učesnicima.
Svečano otvaranje konferencije i sajma zakazano je za sutra, 17.4.2018. od 11.30h u Oficirskom domu u Nišu. Konferenciju i sajam zapošljavanja svečano otvaraju Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i Džonatan Le Blank, bivši direktor u Pay Pal-u, sada direktor BOX-a u Sjedinjenim Američkim Državama.

Između ostalih na konferenciji će govoriti: Hakon Wium Li iz Norveške, kreator programskog jezika CSS, Dejvid Pajn, direktor Majkrosofta iz SAD-a i drugi IT stručnjaci, koji u Niš dolaze širom sveta. Do sada je prijavljeno preko 1000 ljudi za konferenciju i sajam. Na sajmu zapošljavanja šetaće roboti, a svi prisutni dobiće čipovane narukvice sa imenima. Sve će biti potpuno digitalizovano.

Konferencija i sajam zapošljavanja „ITKonekt“, održava se sutra, 17. aprila. 2018. od 11.30h u Oficirskom domu u Nišu (Orlovića Pavla 28a). Konferencija za novinare, gde će obratiti IT stručnjaci i predstavnici Grada počinje u 11.20h.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde