Naslovna Društvo Grupa KRUG – Tribute to EKV u petak u Nišu!

Grupa KRUG – Tribute to EKV u petak u Nišu!

0

Gradski Portal 018 – 24.10.2017

Tradicionalno, svake godine na jesen, grupa KRUG – Oficijelni Tribute to EKV band iz Beograda sačinjen od bivših članova EKV i njihovih prijatelja iz generacijski srodnih bendova nastupa u Nišu, odajući počast prerano preminulim Milanu Mladenoviću, Margiti Stefanović, Bojanu Pečaru i Ivici Vdoviću.

Ovoga puta grupa KRUG u okviru svoje jesenje turneje upravo kreće iz Niša u petak, 27.oktobra u klubu Feedback od 22h i vodiće Vas uživo kroz magiju Milanovih pesama, što iz najkreativnijeg perioda kultne Ekatarine Velike. što iz rane faze svirajući numere Šarla Akrobate.

Ovo je prvi koncert grupe Krug u okviru predstojeće turneje. Posle Niša, ove godine će Krug – Tribute to EKV nastupiti u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Mostaru, itd.

Prvih 100 karata su u prodaji po ceni od 600 dinara u muzičkim radnjama CD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Nakon prodaje prvog kontigenta, cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

Pretprodaja karata je u opticaju do petka, 27.oktobra do 18h. Na ulazu u klub Feedback, ulaznice će se prodavati od 21h, neposredno pred početak koncerta.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde