Naslovna Društvo MOJ POSLANIK – promocija projekta i razgovor sa građanima

MOJ POSLANIK – promocija projekta i razgovor sa građanima

0

Gradski Portal 018 – 20.10.2017

Organizacija civilnog društva Proaktiv iz Niša nastavlja projekat „Moj Poslanik“ koji se realizuje uz podršku organizacije National Endowment for Democracy.Pratimo rad 22 poslanika i poslanice iz južne i jugoistočne Srbije.

Mojposlanik.rs je mesto na internetu gde građani mogu da postave pitanja svojim poslanicima. Moderni parlament, za koji se mi zalažemo, je organizacija vlasti u kojoj su građani direktno uključeni u donošenje odluka, a preko svojih poslanika odlučuju o svojim potrebama i interesima od značaja za svakodnevni život.

Nedostatak informacija predstavlja veliki problem. Informisanost je preduslov građanskog aktivizma, a vizija naše organizacije je Srbija proaktivnih građana! Trenutna situacija je poražavajuća. Građani zapravo i ne poznaju svoje poslanike. Hajde da se upoznamo kroz ovaj projekat.

Pozivamo građane i građanke, kao , da nam se u subotu 21. oktobra od 13 do 15 časova pridružite na Trgu kralja Milana, čujete više o projektu i našim budućim planovima kao i da u opuštenom razgovoru sa narodnim poslanicima delegirate neko pitanje, problem ili potrebu koju imate.

Svoje prisustvo do sada su potvrdili narodni poslanici: Milan Lapčević, Goran Ćirić, Dušan Milisavljević, Predrag Jelenković i Miloš Bošković.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde