Naslovna Društvo Predavanje najbolje nastavnice na svetu u EU info kutku Niš

Predavanje najbolje nastavnice na svetu u EU info kutku Niš

0

Gradski Portal 018 – 23.05.2017

EU info kutak Niš vas poziva na kafu u ponedeljak, 29. maja od 17 sati u prostorijama kutka (Voždova 5, Niš). Naša i vaša domaćica biće Ana Živković, nastavnica engleskog jezika u OŠ “Čegar” koja je izabrana za najboljeg predavača na „Microsoft“ konferenciji u Torontu, kojoj je prisustvovalo 300 nastavnika iz 83 zemalja.

Ana je svojim učenicima omogućila da razgovaraju sa Fabianom Kustoom, unukom Žaka Kustoa, koji je u tom trenutku bio u podvodnoj laboratoriji na dnu Atlantskog okeana. Išli su u virtuelni obilazak nacionalnog parka Jeloustoun u SAD-u. Kustos Muzeja Drugog svetskog rata u Nju Orleansu putem Skajpa im je pokazao najvažnije postavke i uspeli su da vide životinje u lisabonskom zoološkom vrtu.

Svi posetioci će imati priliku da čuju više informacija o njenom radu i metodama nastave, kao i da čuju iskustva sa “Microsoft” konferencije i značaju nagrade koju je dobila.

Dođite u ponedeljak da uživate u kafici i prijatnom razgovoru u EU info kutku. Pozivamo zainteresovane da svoje prisustvo najave do petka, 26. maja do 19h na e-mail: officenis@euinfo.rs ili telefonom na broj 018/254 – 461.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde