Pod sač mesto gde ne morate da razmišljate da li je meso dovoljno pečeno, odakle je stiglo prasence ili telence i da li će porcija biti dovoljna, da ne morate za sat vremena da otvarate frižider.
Pod Sač je otvoren kako bi svi ljubitelji mesa mogli da uživaju u ukusnoj i svežoj hrani, da se odmore ispod njihovog lepog duda i u ladovini degustiraju cepkano meso spremljeno ispod sača.
Takođe u zimskom periodu možete da uživate u prijatnom ambijentu koji je dobro ventiliran i klimatizovan.
Njihova filozofija je da je meso glavni i osnovni pokretač živog bića i da svako zaslužuje da svoja nepca počasti samo suvim kvalitetom. Ne brinite, suv je samo kvalitet, meso se topi u ustima.
Tradicija je bitna, a s obzirom na to da kao narod težimo da je očuvamo, tako je i Pod sač kuća domaćinska.
Uvek se možete osloniti na njih kada imate bitne događaje ili kada želite da zadivite svekrvu na porodičnom ručku.
Pod sač box (jagnjetina, junetina, svinjetina) : Jede vam se meso, ali biste ipak još nešto uz to? Onda je Pod sač box stvoren za vas! Uz cepkano meso dobićete domaći pekarski krompir i domaću lepinjicu koja će vam biti potrebna da tapkate u najukusniju moču.
Ukoliko ste ljubitelj ljute hrane, njihov ljuti preliv će vam upotpuniti užitak. I njega spremaju od domaćeg povrća, jer podržavaju domaće i naše ljude koji ga uzgajaju.
Njegoševa 23, Niš
+381 (0)66 855 55 30
Pon-Sub: 09h do 22h
Nedelja: 11h do 18h