Naslovna Niš JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus
JKP Naissus :  RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

POPRAVKA MREŽE U NASELjU PODVINIK
Voda iz šahte izbija na površinu, nužan je iskop u dr Veselina Krajačića kod broja 66. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u naseljima Podvinik i Gornji Komren.

INTERVENCIJA U SELU ĆURLINA
Voda jačeg intenziteta izbija na površinu, potreban je iskop u ulici Vlajka Vasića bb, prekoputa crkve. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Ćurlina.

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U NASELjU BUBANj
Nastavljaju se radovi na uglu ulica Vojvode Putnika i Trebinjske. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru od ulice Nosilaca Karađorđeve zvezde do Trebinjske i deo Trebinjske ulice.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU CRVENI KRST
Voda puni šahte korisnika, potrebni su iskopi u Boljevačkoj ulici kod broja 6 i na bul. 12. Februar kod broja 64 (ispred pekare). Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Boljevačkoj ulici i delu bulevara 12. Februar.

RADOVI NA MREŽI U PRVOMAJSKOJ ULICI
U toku su radovi na vodovodnoj mreži u Prvomajskoj ulici kod broja 21. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru od Dušanove do ulice Generala Bože Jankovića.

INTERVENCIJA U SELU IZVOR (OPŠTINA BABUŠNICA)
U toku su radovi na ugradnji regulatora pritiska u selu Izvor na raskrsnici. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Izvor.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u Novom Selu – Radivoja Dinulovića 22, u naselju Gornji Komren – Braće Stojanović 1, Gorička 55, u selu Donje Međurovo – Miloša Obilića 4 – Veljka Vlahovića 12 – Moše Pijade 13 – Vojislava Ilića 17, Višegradska 23, Deligradska 2, Trebinjska 13, u naselju Donji Komren – Šoferska 11, u selu Mramor – Kralja Konstantina Bodina 9, Lale Popović Tanje 21 i 27/a, Stojana Andrića 31, Nade Tomić 25 – stambena zajednica, Branka Bjegovića 1-2 – stambena zajednica, Prokupačka 3, u naselju Deveti Maj – Sime Dinića bb, Ovčepoljska 9, Braće Ilić bb, Pasjačka 7, u selu Gornje Međurovo – Dušana Jovanovića bb, Bubanjska dolina 38a i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde