Naslovna Društvo Grad Niš obećava pomoć za porodicu Stevanović čija je priča pokrenula celu...

Grad Niš obećava pomoć za porodicu Stevanović čija je priča pokrenula celu Srbiju

0
Gradonačelnik kod porodice Stevanović
Gradonačelnik kod porodice Stevanović foto: fb Dragoslav Pavlović

Goran Stevanović iz Niša živi sa troje dece, a najstarija ćerka Andreja (16) ima zdravstvene probleme i teško hoda. Probleme ima i njen brat Viktor, kog zbog zdravstvenih problema dece iz škole zadirkuju.

Porodicu je juče obišao gradonačelnik Niša i obećao da će Grad Niš učiniti sve prvo da otac dobije posao, a onda i da uslovi školovanja za decu budu bolji.

„Prvo i osnovno je posao za oca i Grad će učiniti sve da se taj problem reši. Tokom nedelje ću razgovarati sa direktorima škola koje pohađaju Viktor i njegova starija sestra Andreja, kako bi imali bolje uslove za školovanje. Nijedan naš sugrađanin neće biti zaboravljen jer Niš je uvek na strani Nišlija! Svaki čovek i svaka porodica jednako su važni! U ovom gradu živimo jedni sa drugima, ne jedni pored drugih”, naveo je u objavi gradonačelnik Dragoslav Pavlović.

U ovoj porodici stalna je borba sa brojnim zdravstvenim problemima. Andreja je do sada imala 27 operacija zbog nedostatka kosti potkolenice, a problem je veći time što žive u malom stanu, i to na petom spratu u zgradi bez lifta.

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe” pokreće veliku akciju pomoći za porodicu Stevanović. Pomozimo da ovi heroji dobiju novu kuću čime bi im život bio znatno olakšan.

SRBIJA

1. SMS na 7763 (200 dinara)

2. Račun: 160-279491-71

3. Pay Pal

4. Devizni račun

REPUBLIKA SRPSKA

1. Poziv na broj 17763 iz fiksne i mobilne telefonije (3 KM)

2. Račun: 56201281300241-58 (NLB razvojna banka)

3. Pay Pal

CRNA GORA

1. Račun: 510-91548-03 (Crnogorska komercijalna banka)

2. Pay Pal

Druge načine na koje možete da pomognete porodici Stevanović pogledajte na sajtu Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde