Naslovna Hronika U Nišu rešeno sedam teških krađa

U Nišu rešeno sedam teških krađa

0
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu efikasnim operativnim radom rasvetlili su sedam teških krađa i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, uhapsili N. V. (1977) iz Ražnja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.


On se sumnjiči da je, u prethodnom periodu, obio sedam kuća u Aleksincu i okolini i iz njih ukrao veću količinu novca.

Pretresom stana i drugih prostorija koje N. V. koristi, policija je pronašla deo novca koji je, kako se sumnja, on ukrao, a deo novca, za koji se sumnja da ga je sakrio nakon krađe, nađen je i na jednoj lokaciji u Aleksincu.

Takođe, policija je uhapsila i M. K. (1966) iz Ražnja koji se sumnjiči da je pokazao N. V. jednu od kuća i odvezao ga do nje, a koju je N. V. potom obio i deo ukradenog novca dao M. K., pa se on sumnjiči da je izvršio krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu.

N. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, a nakon saslušanja sudija mu je odredio pritvor do 30 dana.

M. K. je, po nalogu tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Aleksincu.

#Hronika 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde