Naslovna Društvo Nišlija i osnivač platforme „KupujemProdajem” podeliće svoje iskustvo sa niškim studentima

Nišlija i osnivač platforme „KupujemProdajem” podeliće svoje iskustvo sa niškim studentima

0
Bojan Leković
Bojan Leković

Bojan Leković, osnivač i direktor kompanije „KupujemProdajem” održaće promociju svoje nove knjige, ali i predavanje niškim studentima na Elektronskom fakultetu. Događaj će se održati 21. oktobra od 12 sati u amfiteatru A1.

Tokom predavanja, Leković će govoriti o svojim razvojnim putevima. Vodiće posetioce kroz ključne tačke svog akademskom, korporativnog i preduzetničkog puta.

On će takođe predstaviti svoju novu knjigu, a autor je knjiga „Medvedi na putu” i „200 kila: Šta zna emigrant šta je korporacija”.

Bojan Leković rođen je u Nišu 1973. godine. Nakon Gimnazije „Bora Stanković”, završio je Elektronski fakultet, gde radi kao asistent. Takođe je doktorand na Delftskom univerzitetu u Hagu, inženjer Holandskog kraljevskog telekoma u pionirskom poduhvatu povezivanja interneta i mobilne telefonije, potom nezavisni konsultant i na kraju lider najveće internet platforme u regionu „KupujemProdajem”.

Dodatno, 2011. je završio strateški menadžment na Fakultetu za menadžment Univerziteta „Erazmus” u Roterdamu, koji je jedna od najprestižnijih škola menadžmenta u Evropi.

Leković već duži niz godina živi u Holandiji sa svojom porodicom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde