Naslovna Niš JUNIORI I JUNIORKE TAŽ-A USPEŠNI NA EKIPNOM PRVENSTVU SRBIJE

JUNIORI I JUNIORKE TAŽ-A USPEŠNI NA EKIPNOM PRVENSTVU SRBIJE

0
Vicešampioni Srbije, juniorska ekipa TAŽ-a
Vicešampioni Srbije, juniorska ekipa TAŽ-a foto: GP018

U Beogradu se tokom vikenda igrala završnica Ekipnog prvenstva Srbije u konkurenciji juniora i juniorki do 18 godina. Turnir je održan u organizaciji Teniskog saveza Srbije (TSS). Titulu šampiona Srbije u tenisu u konkurenciji juniora je osvojila ekipa Crvene Zvezde, a vicešampion Srbije je Teniska akademija Živković (TAŽ) iz Niša. Za nišku akademiju igrali su: Uroš Živković, Mateya Stanisavljević, Ognjen Belić, Aleksandar Žikić, Ognjen Milenović, Marko Dragović i Nikola Jović. Trener ekipe je bio Nikola Živković.

Juniorke Teniske akademije Živković su u četvrtfinalu bile bolje od teniserki Slavije iz Ćuprije, a u polufinalu su poražene od teniserki beogradske Crvene Zvezde pa su Ekipno prvenstvo Srbije završile kao treće sa bronzanim odličjem. U sastavu TAŽ-a su bile: Mia Milisavljević, Iva Stojančić, Darija Ilić i Nađa Mladenović. Trener ekipe je bila Tamara Mihajlović.

Zapažen rezultat je tokom protekle nedelje postigla i Anastasija Cvetković (TAŽ) u pojedinačnoj konkurenciji. Anastasija je stigla do šampionske titule na međunarodnom juniorskom ITF turniru u Tirani. U finalu je bila bolja od češke teniserke Klare Blazkove sa 2:0 (6/0, 6/4).

#Sport

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde