Naslovna Društvo Dvoje Nišlija deo pobedničkog tima u kvizu „Potera”

Dvoje Nišlija deo pobedničkog tima u kvizu „Potera”

0
Kvi Potera Ljiljana, Vuk, Dragan
Kvi Potera Ljiljana, Vuk, Dragan foto: Skrinšot RTS

Psihološkinja u penziji Ljiljana Radovanović Tošić iz Niša, i taksista Dragan Nešić, takođe iz Niša, bili su deo tročlanog tima, koji je u kvizu „Potera”, koji je sinoć emitovan na RTS 1, osvojio ukupno 715.000 dinara.

Njima je u finalnoj poteri pomogao Vuk Petrović, pravnik iz Kladova, koji je sa 550.000 značajno doprineo u ukupnom iznosu sume u zajedničkoj kasi. Oni su ukupan iznos od 715.000 dinara podelili na ravne delove, što iznosi oko 238.000 hiljada po članu pobedničkog tima.

Prvi od četiri kandidata je nastupio Dragan Nešić, 58-godišnji taksista iz Niša. On je u zajedničku kasu preneo iznos od 60.000 dinara, koji je zadržao iz prve faze kviza.

Ljiljana Radovanović Tošić, 66-godišnja psihološkinja i psihoterapeutkinja u penziji osvojila je 105.000 dinara i tu sumu je takođe zadržala do finalne potere.

Ona je tokom svoje karijere radila kao dugogodišnja direktorka Osnovne škole „Desanka Maksimović” u Čokotu, dok je do penzije radila kao školski psiholog u Osnovnoj školi „Radoje Domanović” u Nišu.

Takođe, radila je i kao nacionalni trener za inkluzivno obrazovanje, ali i kao saradnik u Ministarstvu prosvete.

Poslednji takmičar nije prošao drugu fazu, ali izuzetno je bio uspešan Vuk Petrović, pravnik iz Kladova, koji je u drugoj rundi izabrao višu sumu od 550.000 dinara, koju je i odbranio.

U finalnoj poteri, ovaj tročlani tim je bio 16 koraka ispred tragačice Milice Jokanović. Uz par uspešnih vraćanja tragačice korak unazad, njoj je nedostajao još samo jedan tačan odgovor do isteka vremena, da spreči tročlani tim da osvoji sumu od 715.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde