Naslovna Društvo Počeo 15. Sajam automobila u Nišu sa najviše brendova do sada

Počeo 15. Sajam automobila u Nišu sa najviše brendova do sada

0
15. Sajam automobila u Nišu
15. Sajam automobila u Nišu foto: GP018

Jubilarni 15. Sajam automobila u Nišu svečano je otvoren danas u hali „Čair”. Ovogodišnji sajam će trajati do 6. oktobra, a biće predstavljeno 15 srpskih i 15 niških premijera, uz brojne prateće programe. Takođe, biće predstavljeno i najviše brendova četvorotočkaša do sada.

Na oktobarskom sajmu biće predstavljeni najnoviji modeli motora, automobila, komercijalni i teretni program. Posetioci će imati priliku da kupe nova kola ili motor uz sajamski popust i atraktivne poklone. Organizatori kažu da se mogu naći automobili za svačiji džep.

Oliver Paunović
Oliver Paunović foto: GP018

„Akcenat ove godine, kao i zadnjih nekoliko, jeste na električnim automobilima. Imamo i električne motore i kvadove ove godine i puno teretnog programa. Bitno je da za 15. Sajam imamo 15 srpskih i 15 niških premijera. Cene se kreću od 15.000 evra pa nagore, i preko 100.000 evra. Puno je popusta i dodatnih nekih sponzorskih delovanja prema kupcima – besplatan servis, besplatne gume ili Kasko osiguranje”, naveo je Oliver Paunović, osnivač City grupe, koja je organizator ovog sajma.

15. Sajam automobila u Nišu
15. Sajam automobila u Nišu foto: GP018

Kao i ranijih godina, kupci na sajmu mogu završiti sve na jednom mestu – da kupe automobil, da ga osiguraju, ali i da podignu kredit i lizing.

Paunović navodi da je dobra stvar što je svaki brend predstavio i svoje nove modele i dodaje da je „Čair” mali za sve zainteresovane izlagače. Nada se da će uskoro biti ispunjeno dugogodišnje obećanje da Niš dobije sajamski prostor.

Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović izrazio je zadovoljstvo što Sajam iz godine u godinu raste, kao i broj izlagača i posetilaca. Najavio je da ekspo centar mora da bude cilj u narednom periodu.

Dragoslav Pavlović
Dragoslav Pavlović foto: GP018

„Izgradnja ekspo centra mora biti budućnost našeg grada i radimo na planovima. Nije sve u planovima, mora da se uradi i projekat, kad se završi projekat moraju da se nađu finansijska sredstva. To može biti javno-privatno partnerstvo, a može biti i pare koje dolazi iz Grada ili Republike. Onog trenutka kad imamo realan plan izaći ćemo sa informacijama. Prerano je govoriti u ovom trenutku o tome”, rekao je gradonačelnik.

Organizatori očekuju oko 20.000 posetilaca iz čitavog regiona.

Ulaznice mogu da se kupe na blagajni hale „Čair” po ceni od 300 dinara za vreme trajanja sajma od 10 do 20 časova, dok je cena ulaznice za grupne posete (preko 10 osoba) 200 dinara po osobi. Za decu do 10 godina ulaz je besplatan.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde