Naslovna Niš JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus
JKP Naissus :  RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U NASELjU VINIK
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Petra Božovića kod fazanerije. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru naselja Vinik.

INTERVENCIJA U SELU MEDOŠEVAC
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Jovana Nedina kod broja 1. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici kao i na prostoru sela Medoševac i Popovac.

POPRAVKA KVARA U SELU DONjA TOPONICA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Maršala Tita bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru sela Donja Toponica.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ
Zbog osposobljavanja servisnog ventila u ulici Topličkog partizanskog odreda kod broja 2, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenom delu ulice Topličkog partizanskog odreda.

POPRAVKA KVAROVA U NASELjU DONjI KOMREN
Voda na površini, potrebna su raskopavanja u Čajetinskoj ulici kod broja 1 i Mladosti kod broja 89. Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicamai kao i na
prostoru naselja Donji Komren.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila ulici Jelašnička 10, Dušana Popovića 32, u selu Popovac – Vojnika Milovana Jovanovića 40, u naselju Brzi Brod – Save Kovačevića 1 – Veljka Vlahovića 5, na bul Cara Konstantina 2 i 116, Alekse Nenadovića 14a i 22a, u Niškoj Banji – Carigradska 111 – Vidoja Jovanovića 22 – Ruzveltova 62 – Železnička 79, Kovanlučka 110, Dragiše Cvetkovića 60/a, Božidara Lešjanina 24, Delijski Vis 8, Vukmanovska 8, Babičkog odreda II prilaz 24d, Nikole Uzunovića 134 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde