Naslovna Niš Tvrđava mora ostati neosvojiva: Radnički sutra dočekuje OFK Beograd

Tvrđava mora ostati neosvojiva: Radnički sutra dočekuje OFK Beograd

0
Radnički sutra dočekuje OFK Beograd
Radnički sutra dočekuje OFK Beograd foto: FK Radnički Niš

U 11. kolu Super lige Srbije u petak od 17.30 sati FK Radnički Niš dočekuje ekipu OFK Beograda na svom stadionu Čair. Biće ovo pravi derbi, duel dve ekipe koje beleže odlične rezultate ove sezone.

Kako bi Radnički nastavio pobednički niz na domaćem terenu, iz kluba pozivaju što veći broj Nišlija da im pruži podršku sa tribina.

Nikola Drinčić i Marko Petković
Nikola Drinčić i Marko Petković foto: GP018

„Igramo protiv dobre ekipe, koja ima 22 boda. To nije slučajno, oni zauzimaju drugo mesto u ovom trenutku, igraju sjajno. Imaju sjajne i mlade i stare igrače, predvođeni trenerom Simom Krunićem, koji zna šta radi i koji je osvajao trofeje i vodio timove u evropskim takmičenjima. Veliki respekt ka OFK Beogradu. Mi smo spremali ovu utakmicu, svi smo zdravi i orni i jedva čekamo da sutra počne utakmica”, naveo je šef stručnog štaba Radničkog Nikola Drinčić.

On je dodao da nema povređenih. Iako se golman Strahinja Manojlović oporavio, nije izvesno da li će braniti protiv beogradskog tima.

„Čeka nas individualno jaka i kvalitetna ekipa. Sutra nas čeka ekipa sa najboljim karakterom, to dokazuju utakmice, koje su sa puno golova, ali se završe na njihovu stranu. Moraćemo da budemo silno motivisani i da uđemo sa 100 posto u utakmicu da bi Čair ostao neosvojiva tvrđava”, poručio je iskusni Marko Petković.

Iako se utakmica igra u petak, iz Radničkog se nadaju da će doći veliki broj Nišlija da im pruži podršku. Oni koji neće moći da bodre Radnički na Čairu, moći će da gledaju prenos meča na kanalu Arena 3 Premium.

#Sport

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde