Naslovna Društvo “Dečiji jesenji dani u Medijani” od 03. do 05. oktobra u parku...

“Dečiji jesenji dani u Medijani” od 03. do 05. oktobra u parku Svetog Save

0
Dečiji jesenji dani u Medijani
Dečiji jesenji dani u Medijani

Gradska opština Medijana organizuje manifestaciju pod nazivom “Dečiji jesenji dani u Medijani”, koja će se održati od 03. do 05. oktobra 2024. godine u parku Svetog Save, povodom Dečije nedelje. Program će trajati svakog dana od 12:00 do 13:30 časova i obuhvata niz aktivnosti koje imaju za cilj da kroz igru i zabavu edukuju decu o pravim vrednostima.


Manifestaciju će otvoriti predsednik opštine Mladen Đurić, u četvrtak, 03. oktobra, u 12:00 sati. Mališani će tokom tri dana imati priliku da učestvuju u pažljivo osmišljenom programu, prilagođenom njihovom uzrastu.

“Program uključuje devet radionica na temu jeseni, gde će, uz pomoć animatora, praviti ramove za slike, magnete, olovke i satove, kao i da se zabave u devet interaktivnih igara”, saopštila je GO Medijana.

Pored toga, deca će uživati u atrakcijama kostima, plesati sa omiljenim junacima u muzičko-plesnom programu i gledati pozorišnu predstavu.

Program manifestacije ima za cilj da stimuliše razvoj kreativnosti, mašte i istraživačkog duha kod dece, dok će istovremeno razvijati važne veštine kroz igru i aktivnosti na otvorenom.

Dečija jesen
Dečija jesen

Gradska opština Medijana poziva najmlađe sugrađane, kao i njihove roditelje, bake i deke, da se pridruže ovoj manifestaciji i postanu deo Medijaninih jesenjih dana.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde