Naslovna Društvo Zbog velikog interesovanja: Još jedan Niški noćni market krajem decembra (VIDEO)

Zbog velikog interesovanja: Još jedan Niški noćni market krajem decembra (VIDEO)

0
Niški noćni market
Niški noćni market

Drugi po redu Niški noćni market, i to onaj novogodišnji, održaće se 27. decembra, od 18 do 24 sata, na pijaci „Krive livade“. Tom prilikom, za najmlađe će biti organizovano i slikanje sa Deda Mrazom.

Goran Đorđević
Goran Đorđević foto: GP018

– Obzirom da je prvi noćni market bio veoma posećen i da su nas građani pitali kada će repriza, ovom prilikom najavljujem još jedan noćni market za 27. decembar. Kao i na prošlom, u ponudi ćemo imati one proizvode koji se inače ne prodaju na klasičnoj pijaci. Uglavnom je reč o domaćim proizvođačima, prirodnim proizvodima i starim zanatima. Verujem da će ovaj noćni market biti posećeniji nego prethodni obzirom da se organizuje uoči nove godine i imaćemo dosta zanimljivih sadržaja, pre svega za naše najmlađe sugrađane, rekao je Goran Đorđević, v. d. direktora Javno komunalnog preduzeća „Tržnica“, koje organizuje ovu manifestaciju.

Prema rečima Nikole Ždraljevića, rukovodioca Sektora pijačne uprave i tehničkih poslova, prvi Niški noćni market može slobodno da se uvrsti u još jedan značajan događaj za grad i građane.

– Posećenost je bila velika, preko 4.000 ljudi. U planu je da ovaj market bude i humanitarnog karaktera. Za zabavu, biće zaduženi domaći didžejevi, a posetioci mogu da očekuju kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama ali i dobru zabavu, zaključio je Ždraljević.

Svi zainteresovani, koji žele da budu deo ovog jedinstvenog događaja, mogu da se prijave na broj 063/8141991 ili putem mejla na niskinocnimarket@gmail.com.

Posetioci mogu da očekuju niz iznenađenja obzirom da se market održava u vreme praznika, a o svemu mogu bliže da se upoznaju i na sajtu JKP Tržnica i instagram stranici Niški noćni market.

Zapratite i zvaničnu instagram stranicu ove manifestacije na sledećem linku.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde