Naslovna Niš JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus
JKP Naissus :  RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI NA MREŽI IZMEĐU OBILIĆEVOG VENCA I KIČEVA
Zbog radova na prevezivanju nove na postojeću vodovodnu mrežu, doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 časova na širem prostoru od Kičeva i Vardarske ulice, Novopazarske ulice do pruge i od Obilićevog venca do pruge.

POPRAVKE KVAROVA U SELU GORNjI MATEJEVAC
Usled kvarova na mreži potrebni su iskopi na više lokacija. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Gornji Matejevac.

POPRAVKE KVAROVA NA MRAMORSKOM BRDU
Voda na ulici, nužni su iskopi u Niškoj ulici kod Austroterm-a i Kralja Radoslava bb kod skretanja za selo Batušinac. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenim ulicamana kao i na prostoru Mramorskog Brda.

POPRAVKA KVAROVA U SELU MEDOŠEVAC
Voda na površini, potrebna su raskopavanja u ulicama Dimitrija Tucovića kod broja 22 i Jovana Nedina kod broja 1. Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama kao i na prostoru sela Medoševac.

INTERVENCIJA NA TOPONIČKOM PUTU
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Delnice. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u delu Toponičkog puta.

POPRAVKA KVARA U MOSTARSKOJ ULICI
Voda sa ulice otiče u šahte korisnika, potrebna su raskopavanja u Mostarskoj ulici kod brojeva 2đ i 17. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Mostarskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Delnice – Manasijska 1, Vladimira Ćorovića 13, Bosanska 3, Zdravke Vučković 35, u naselju Brzi Brod – Save Kovačevića 1 – Bojnička 16 – Jastrebačka 28 i 36 – Vladimira Milića bb, u Niškoj Banji – Srpskih junaka 3 i 19 – Vidoja Jovanovića 28a – Ruzveltova 62 – Železnička 79, Gabrovački put II deo bb i 79, Braće Vuksanović 15, Vukmanovska 8, Nikole Tesle 3, u naselju Pasi Poljana – Đoakina Rosinija bb, u selu Gabrovac – Mladena Stojanovića 31, Somborska 18, Jovana Dučića 22, u selu Medoševac – Popovačka 44, Višegradska 1 i 7, Knjaževačka 185-187 – stambena zajednica, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde