Naslovna Hronika Uhapšeni N. R. (1985) i V. S. (1983) zbog zasada sa 46...

Uhapšeni N. R. (1985) i V. S. (1983) zbog zasada sa 46 stabljika kanabisa

0
Stabiljke kanabisa
Stabiljke kanabisa foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Odreda Žandarmerije u Nišu, uhapsili su N. R. (1985) i V. S. (1983) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

Policija je na više lokacija u okolini Niša pronašla četiri zasada sa 46 stabljika biljke nalik na kanabis koje su, kako se sumnja, N. R. i V. S. zasadili i uzgajali, dok je u jednoj napuštenoj kući koju su, kako se sumnja, koristili za sušenje i skrivanje pronašla oko 1,25 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana.

Policija je osumnjičene zatekla i uhapsila na jednoj od lokacija i tom prilikom kod njih pronašla opremu za uzgoj marihuane, dok je kod osumnjičenog V. S. pronašla i manju količinu materije nalik na marihuanu.

Pretresom stana koji koristi N. R. policija je pronašla i oko 123 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i vagicu za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

#Hronika 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde