Naslovna Niš JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus
JKP Naissus :  RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI NA MREŽI U NASELjU BUBANj
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Bubanjskih heroja II prilaz kod broja 22. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici.
POPRAVKA KVARA U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ
Voda na ulici, nužan je iskop u Dobrovoljačkoj ulici kod broja 8. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U BUBANj SELU
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Đačko Ostrvo kod broja 4. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici kao i na prostoru Bubanj Sela.

POPRAVKE KVAROVA U SELU GORNjI MATEJEVAC
Voda na ulici, nužni su iskopi u ulicama Vase Čarapića kod broja 2 i Bogovoj kod brojeva 1-3. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama kao i na prostoru sela Gornji Matejevac.

INTERVENCIJA U NASELjU GORNjI KOMREN
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vojnika Ivana Bogosavljevića kod broja 3. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

KVAR NA MREŽI U SELU DONjE MEĐUROVO
Voda na ulici, potreban je iskop u Moravskoj ulici kod broja 11. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru sela Gornje Međurovo.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Kneza Mihajla Obrenovića 106, Zlatiborska 9, Despota Đurđa 13, na Čegarskom putu – Živka Grujića 6, Romanijska 19, Učitelj Milina 33/10, Mihaila Golubovića 8, Stevana Nemanje 27, Uroša Predića 1, Narodnih heroja 12, u naselju Branko Bjegović – Bjelasička 11, Orce Nikolova 3, u naselju Novo Selo – Topličkog partizanskog odreda 118, Bojnička 8a, 13 i 19, Kolubarska 14, u naselju Deveti Maj – Topličkog partizanskog odreda 146, Prvomajska 56, Vojvode Mišića 56, u Bubanj Selu – Maršala Tita 29 – Školska 1, Mramorska bb, Obilićev venac 57 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde