Naslovna Društvo Koncertne pantalone Srđana Gojkovića Gileta i najavni poster za koncert u Nišu...

Koncertne pantalone Srđana Gojkovića Gileta i najavni poster za koncert u Nišu 1992. na onlajn licitaciji LFN

0
Pantalone i poster Električni orgazam
Pantalone i poster Električni orgazam foto: Lokalna Fondacija Niš

Lokalna fondacija Niš otvorila je novu onlajn licitaciju. Svi ljubitelji rok muzike mogu da licitiraju za koncertne pantalone čuvenog Srđana Gojkovića Gileta, kao i najavni poster za koncert u Banovini 1992. godine koji su potpisali svi članovi benda.

Licitacija je otvorena do 30. septembra u 12 sati, a početna cena pantalona i postera je 5.000 dinara. Ponude se daju isključivo u komentarima objave na FB stranici Lokalne fondacije Niš.

Gile je legenda Ex Yu rok muzike, osnivač i frontmen benda Električni orgazam koji je konstantan više od 40 godina. Muzika koju stvaraju obeležila je jedan od najznačajnijih perioda u Ex Yu muzici.

Tim LFN se zavhaljuje Draganu Aranđeloviću Ari na donaciji postera iz svoje prodavnice Happy House i što je povezao tim sa Giletom.

Lokalna fondacija Niš na različite načine pruža podršku zajednici, kroz javne konkurse, kampanje prikupljanja sredstava za podršku formalnim i neformalnim grupama građana. Do sada je u zajednicu vratila više od 40.000 evra i podržala više od 40 inicijativa sugrađana na teritoriji pet gradskih opština.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde