Naslovna Društvo Prvi Nacionalni kongres konsultativne psihijatrije Sinergija 2024. “Sinergija psihijatrije i onkologije”

Prvi Nacionalni kongres konsultativne psihijatrije Sinergija 2024. “Sinergija psihijatrije i onkologije”

0
Nacionalni kongres konsultativne psihijatrije 2024.
Nacionalni kongres konsultativne psihijatrije 2024.

Prvi Nacionalni kongres konsultativne psihijatrije Sinergija 2024. pod nazivom “Sinergija psihijatrije i onkologije” koji će se održati 11. i 12. oktobra 2024. godine u predivnom ambijentu Tami Residence u kongresnoj sali Constantinus Palace hotela u Nišu.

Formular za prijavu 

Organizacija kongresa

Ovaj događaj organizuje specijalistička psihijatrijska ordinacija PSIHO CENTAR MM i Udruženje za edukacije i nauke Educoini, u saradnji sa eminentnim stručnjacima iz oblasti psihijatrije i onkologije iz Srbije i regiona. Kongres će okupiti 29 predavača koji će razmotriti kompleksne teme vezane za integraciju psihijatrije u onkološku praksu.

Tokom dva dinamična dana, učesnici će imati priliku da prate celokupan proces onkološkog pacijenta, počevši od dijagnostike, pa sve do terapije i praćenja pacijenata, istražujući važnost psihijatrijske podrške u svim fazama lečenja.

Program Kongresa “Sinergija” 2024 obuhvataće niz ključnih tema, uključujući psihijatrijske aspekte dijagnoze i terapije tumora, ulogu psihoterapije u poboljšanju kvaliteta života onkoloških pacijenata, kao i savremene pristupe u psihosocijalnoj podršci.

Razgovarali smo sa organizatorom skupa dr Vanjom Nešić, specijalistom psihijatrije o dogadjaju koji nas očekuje u oktobru mesecu u Nišu.

Dr Vanja Nešić
Dr Vanja Nešić foto: Psiho Centar MM

„Izuzetno mi je zadovoljstvo, da kao organizator ovog skupa, najavim da će naš grad biti domaćin prestižnog Nacionalnog kongresa konsultativne psihijatrije „SINERGIJA“ 2024, psihijatara i onkologa, koji će se održati od 11. do 12. oktobra 2024. godine u Kongresnom centru Constantinus Palace“.

AKREDITOVAN za lekare, biohemicare, farmaceute, medicinske sestre i zdravstvene saradnike

Ideja mene same i čitavog tima koga čine psihijatri, psiholozi, neurofiziolozi, defektolozi, logopedi i drugi saradnici, da se okupili smo sa sa idejom da stručnoj javnosti predstavimo nešto novo, skup koji ce povezati.

Ovaj događaj okupiće vodeće stručnjake iz oblasti psihijatrije i onkologije, sa ciljem razmene znanja i iskustava, kao i unapređenja međudisciplinarne saradnje u tretmanu pacijenata obolelih od karcinoma dojke, sa osvrtom na psihijatrinski i psihološki aspekti pomoći kod suočavanja sa dijagnozom i kroz sam proces lečenja.

Tokom dva dana trajanja kongresa, učesnici će imati priliku da prisustvuju raznovrsnim predavanjima, radionicama i panel diskusijama na teme kao što su:

– Psihološka podrška pacijentima sa karcinomom

– Najnoviji pristupi u terapiji mentalnih poremećaja kod onkoloških pacijenata

– Uticaj psiholoških faktora na ishod lečenja raka

– Upotreba psihofarmaka kod onkoloških pacijenata

-Psihološka podrška obolelog i porodici…

Istaknuti govornici na Nacionalnom kongresu konsultativne psihijatrije “ SINERGIJA“2024

Psiho Centar MM

📱 +381 (0) 69 12-98-136☎️ +381 (0) 18 276-943🌍 www.psihocentarmm.com📍 Patrisa Lumumbe 26, 18000 Niš

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde