Naslovna Niš JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus
JKP Naissus :  RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI NA MREŽI NA MARGERU
Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Hilandarske i Stanka Vlasotinčanina. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u tim ulicama.

POPRAVKA MREŽE U SELU ČAMURLIJA
Voda na ulici, nužni su iskopi u ulici Vojvode Dobrnjca kod brojeva 20 i 55 (kod transformatora). Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru sela Čamurlija.

POPRAVKA KVARA U BUBANj SELU
Voda na površini, potreban je iskop u Prvomajskoj ulici kod broja 1. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru Bubanj Sela.

INTERVENCIJA U NjEGOŠEVOJ ULICI
Voda na površini, potreban je iskop u Njegoševoj ulici kod broja 61. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU DOLAC
Voda na površini, potreban je iskop u Gornjomalskoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici kao i na prostoru sela Dolac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Janisa Janulisa 46, u naselju Dolac – Leskovička 18, u naselju Donja Vrežina – Tolstojeva 23 i 42, Kolubarska 14, Hilandarski Metoh 1, Nikole Uzuznovića 112A, Bubanjska dolina 38a, na Bul. 12. Februar 64 – pekara „Soko“, Jasenovačkih žrtava 9, Radoja Domanovića 19, Solunskih ratnika 53, Kosovke Devojke 12, Deveti Maj 5 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde