Naslovna Niš „Nek Čair grmi, nek se zemlja trese“. Radnički se vraća na svoj...

„Nek Čair grmi, nek se zemlja trese“. Radnički se vraća na svoj stadion (video)

0
Radnički Niš
Radnički Niš foto: GP018

Posle čak četiri meseca fudbal se vraća na Čair. Radnički je u ovoj sezoni tri meča odigrao kao domaćin u Leskovcu, a u nedelju 22. septembra odigraće meč protiv Spartaka iz Subotice na novoj travnatoj podlozi stadiona Čair.

Poslednju utakmicu na domaćem terenu Radnički je odigrao još 18. maja protiv Javora, i svi navijači Radničkog već dugo čekaju da uživo gledaju svoj tim.

„Nov teren, nov tim, nova energija, sve to je motiv više da dođete u nedelju od 19 sati podržite Radnički u utakmici sa Spartakom. Ovim putem pozivamo sve naše navijače i simpatizere da dođu u što većem broju i podrže svoj klub u borbi za bitne bodove“, poručuju iz Radničkog.

Meč protiv Spartaka iz Subotice igra se u okviru devetog kola Super lige Srbije. Fudbaleri Radničkog nalaze se na šestoj poziciji, sa dvanaest bodova. Imaju bod manje od petoplasiranog tima, ali i meč manje.

„Nišlije, meraklije, dođite i podržite naš klub. Dođite da odbranimo našu tvrđavu“, kaže trener Nikola Drinčić u snimku koji je Radnički objavio.

Duel na Čairu zakazan je za nedelju 22. septembar od 19 sati.

Glavni teren stadiona „Čair“ dobio je hibridnu travu, kombinaciju prirodne i veštačke trave. Radnički istovremeno sređuje i pomoćni sa veštačkom podlogom.

Vrednost radova postavljanja hibridne podloge je između 700 i 800 hiljada evra, a radove je vršila engleska firma PRDC.

#Sport

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde