Naslovna Društvo Željko Vasić vas poziva „Dobrodošli u moju kafanu!“ 25. oktobra u Domu...

Željko Vasić vas poziva „Dobrodošli u moju kafanu!“ 25. oktobra u Domu Vojske Niš

0
Željko Vasić Niš 2024
Željko Vasić Niš 2024

Sa ponosom vam najavljujemo koncert Željka Vasića koja će se održati u Domu Vojske u Nišu 25. oktobra 2024. godine sa početkom od 20.30h, pruža vam se  prilika da uživate u ritmu dobrih vibracija i omiljenih melodija.

Kako godina polako stiže svom kraju, s pravom možemo reći da su note muzike one koje nas povezuju, razveseljavaju i ukrašavaju svaki trenutak našeg života – tužan ili srećan. Muzika je ona tanka nit koja nas vodi kroz uspomene, budi emocije i spaja nas sa vremenima kada smo bili mladi i bezbrižni. Ima li ičeg lepšeg nego kada nas melodija vrati u one dane?

Sa takvom čarolijom u srcu, Željko Vasić, jedan od najomiljenijih domaćih izvođača pop muzike, dolazi da svojim glasom osvetla scenu u Nišu. Poznat po autentičnosti i nezaboravnim hitovima koji su oblikovali pop muzičku scenu, Željko je izrastao iz muzičke porodice i nosi snažnu ljubav prema melodijama i rečima koje dopiru do srca.

Od prvih nastupa sa 14 godina, njegova karijera je bila niz uspeha, a pesme poput ‘Žena kao ti’, ‘Željo moja jedina’ i ‘Pratiš me u stopu’ učinile su ga zvezdom čija se svetlost ne gasi. Njegova doslednost prepoznatljivom stilu i dubokim emocijama obećava koncerte na kojima će se publiku podsetiti na melodije koje su, pogotovo u ovim izazovnim vremenima, svima tako potrebne.

Pripremite se da zajedno uživamo uz sjajne tonove Željka Vasića koji će, bez sumnje, svima nama doneti osmeh na lice. Ne propustite priliku da budete deo ovih magičnih večeri.

Karte se mogu kupiti u knjižari INDIGO & tickets.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde